Flyttevask

Vi tilbyr flyttevask i Oslo og Viken

Om flyttevask

Når man endelig har funnet drømmeboligen, har man nok med alt annet som må gjøres, og det kan være lite fristende å måtte ta å vaske ut av boligen man flyttet fra.

Overlat jobben til oss så vil du få jobben gjort effektivt, nøyaktig og profesjonelt istedet. Vi har fornøydgaranti!

Vi gjør en total vask av din bolig med overtagelsesgaranti på alle vaskbare overflater.

Vi benytter oss av gode vaskemidler og vil vaske alle skap (inn-og utvendig), vegger,tak, gulv, samt hvitevarer, peis og lignende.

100% fornøydgaranti

Vi gir deg en garanti slik at du skal slippe å bekymre deg for om vasken av huset eller leiligheten skal bli godkjent av ny eier eller av utleier. Om de har noe å utsette på jobben vil vi sørge for at dette blir rettet opp slik at du kan konsentrere deg om eventuell utpakking og andre oppgaver i ditt nye hjem. Man ønsker ikke å måtte bekymre seg for hjemmet man avleverer, men ønsker at dette kan gjennomføres knirkefritt og i henhold til en kvalitet man selv kan gå god for. Når denne jobben er profesjonelt utført av oss kan vi garantere at dette er en oppgave du kan stole på at vi gjennomfører.

I en flytteprosess er det en stor fordel å ha en garanti for jobben som er gjort med rengjøringen. En garanti gjør at du ikke trenger å tenke på denne delen av prosessen. Vil du likevel sjekke at alt er slik du forventer når du overleverer leiligheten, så tar vi gjerne en befaring med deg før boligen skal overleveres. Dette kan vi spesifikt avtale om det er ønskelig.